اينترنت و سئو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 53
دیروز : 43
افراد آنلاین : 2
همه : 3128

افيليت ماركتينگ چيست ؟

فرآيند بدست آوردن پورسانت از طريق تبليغ محصولات ديگران (يا شركت) به عنوان افيليت ماركتينگ (بازاريابي وابسته) شناخته مي‌شود. در اين روش، شما محصولي را كه علاقه‌مند به آن هستيد، پيدا مي‌كنيد و آن را به ديگران تبليغ مي‌كنيد و در نهايت براي هر فروشي كه انجام مي‌شود، سود خود را دريافت مي‌كنيد.

كار با افيليت ماركتينگ چگونه است؟

 در بخش قبل توضيحي در مورد افيليت ماركتينگ داديم. حالا به اين سوال پاسخ مي‌دهيم. افيليت ماركتينگ يك روش بازاريابي است كه شركت‌ها از توانايي افراد مختلف براي افزايش فروش و بازاريابي محصولات خود استفاده مي‌كنند. اين روش مسئوليت‌هاي زيادي را بر عهده بازارياب قرار مي‌دهد اما در عين حال سودآوري براي همه طرف‌ها را فراهم مي‌كند. در اين روش، سه رديف شغلي شامل:

  • فروشنده و سازندگان محصول
  • شركت وابسته يا تبليغ كننده
  • مصرف كننده

اكنون كه مفهوم بازاريابي وابسته را درك كرده‌ايد، در اين بخش به تفاوت‌ها و ارتباط پيچيده بين اين سه موضوع مي‌پردازيم تا از موفقيت در اين حوزه اطمينان حاصل كنيم.

1-فروشنده و سازندگان محصول

فروشنده، بدون توجه به اينكه آيا يك كارآفرين هستند يا يك شركت بزرگ، يك فرد يا شركتي است كه محصولي را به بازار عرضه مي‌كند. اين محصول مي‌تواند فيزيكي باشد، مانند كالاهاي خانگي يا سرويس‌ها، يا غيرفيزيكي مانند آموزش‌هاي آرايشي.

فروشنده‌ها، كه معمولاً با نام تجاري شناخته مي‌شوند، نيازي به فعاليت فعال در زمينه بازاريابي ندارند، اما ممكن است به عنوان تبليغ كننده‌ها عمل كنند و از تقسيم درآمد مرتبط با بازاريابي وابسته سود كسب كنند.

به عنوان مثال، يك فروشنده مي‌تواند يك بازرگان تجارت الكترونيكي باشد كه مي‌خواهد با استفاده از پرداخت به وب‌سايت‌هاي وابسته، محصولات خود را به مخاطبان جديدي معرفي كند.

2- افيليت ماركتينگ (بازارياب وابسته)

شركت وابسته به عنوان يك ناشر شناخته مي‌شود و مي‌تواند يك فرد يا شركتي باشد كه محصولات را به روشي جذاب براي مصرف‌كنندگان به بازار عرضه مي‌كند. اين شركت‌ها محصولات را به مصرف‌كنندگان ترغيب مي‌كنند كه براي آن‌ها ارزشمند يا سودمند است و آن‌ها را براي خريد محصول متقاعد مي‌كنند. در صورت خريد محصول، شركت وابسته بخشي از درآمد كسب شده را دريافت مي‌كند.

اين شركت‌ها معمولاً به مخاطبان خاصي بازاريابي مي‌كنند و به منافع آن‌ها پايبند هستند. اين كار باعث ايجاد يك برند تجاري يا شخصي مشخص مي‌شود كه به شركت وابسته كمك مي‌كند مشترياني را جذب كند كه احتمالاً به تبليغات آن عمل مي‌كنند.

3-مصرف كننده

هر چه مصرف كنندگان بدانند يا ندانند، خودشان و خريدهايشان تحت تأثير افيليت ماركتينگ قرار مي‌گيرند. شركت‌هاي وابسته محصولات خريداري شده توسط مصرف كنندگان را از طريق شبكه‌هاي اجتماعي، وبلاگ‌ها و وب‌سايت‌ها تبليغ مي‌كنند تا اعتماد مصرف كنندگان را جلب كنند.

هنگامي كه مصرف كنندگان كالا را خريداري مي‌كنند، سود حاصل از فروش بين فروشنده و شركت وابسته تقسيم مي‌شود. گاهي اوقات شركت وابسته تصميم مي‌گيرد كه به عنوان فروشنده با مشتري ارتباط برقرار كند و كارمزدي براي فروش خود دريافت كند، در حالي كه در موارد ديگر ممكن است مصرف كننده كاملاً از وجود افيليت ماركتينگ در پشت پرده خريد خود غافل باشد.

معايب افيليت ماركتينگ

افرادي كه آگاهي كاملي از مفهوم افيليت ماركتينگ دارند، به طور ويژه به اين روش علاقه‌مند هستند.

اين افراد طرفداران قاطعي از بازاريابي وابسته هستند. با توجه به اينكه تعداد زيادي از بازاريابان تجارت الكترونيكي در افيليت ماركتينگ شكست خورده‌اند، به نظر مي‌رسد مشكلي وجود دارد. ادعا كردن اينكه افيليت ماركتينگ هيچ مشكلي ندارد، اشتباه است، زيرا هر روشي معايب خاص خود را دارد. در ادامه چند معايب افيليت ماركتينگ را بررسي مي‌كنيم.

1- شركت هاي وابسته ممكن است براي كسب پورسانت فروش، از تبليغات كاذب و گمراه كننده استفاده كنند. آنها ممكن است ادعاها و وعده هايي را در مورد محصولات و خدمات خود بدهند كه كاملاً اشتباه يا بسيار اغراق آميز است. اين اقدامات مي تواند منجر به شكايات مصرف كنندگان شود و بازرگانان ممكن است وفاداري مشتريان خود را از دست بدهند.

2- توليد كنندگان ممكن است براي جذب شركتهاي وابسته جديد، وعده كميسيون هاي بالا را بدهند و پس از گذشت يك يا دو هفته، نرخ كميسيون را كاهش دهند.

3- تبليغات كاذب و استفاده غيرقانوني از نام تجاري، آرم يا مارك نيز وجود دارد.

مزاياي افيليت ماركتينگ

1- توليد كنندگان با ايجاد مكان هاي وسيع تر براي فروش محصولات و خدمات خود، مشتريان بيشتري جذب كرده و در نتيجه فروش بيشتري داشته باشند.

2- شركت هاي اصلي مي توانند بدون صرف زمان در جستجوي مشتريان، تعداد بيشتري از آنها را به دست آورند.

3- برنامه بازاريابي وابسته، راهي آسان براي ايجاد منابع درآمد اضافي براي ناشران و دارندگان وب سايت فراهم مي كند. آگهي هاي بازاريابي محصولات، فروش فوري براي بازرگانان توليد مي كنند و آنها از كميسيون دريافت مي كنند.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۳ ] [ ۰۹:۵۱:۲۲ ] [ علي ابراهيمي ]
{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب