اينترنت و سئو
 
نويسندگان
مطالب تصادفی
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 171
دیروز : 65
افراد آنلاین : 2
همه : 18154

اين در حالي است كه در برخي از موارد ديده شده كه بعد از اضافه كردن نشانه گذاري Schema، ورودي سايت شما كم بوده و مطالب سايت نيز بازخورد خوبي نداشته اند؛ به نظر شما علت چيست؟ در اين مقاله به بررسي بيشتر دلايل عدم نمايش سايت در نتايج جستجو گوگل مي پردازيم.

قبل از هر چيزي بايد در نظر داشته باشيد كه نشانه گذاري schema به شكل صد درصدي افزايش رتبه سايت شما را تضمين نمي كند. اين نشانه گذاري فقط زمينه را براي دريافت رتبه هاي برتر گوگل آماده مي كند و به تنهايي براي سئو سايت شما كارساز نيست.

حتي اگر تمامي كدهاي لازم در نشانه گذاري را رعايت كنيد، باز هم ممكن است در نتايج جستجو گوگل نمايش داده نشويد؛ چراكه اين مسئله در اولويت هاي رتبه بندي گوگل نيست. گوگل اعلام كرده است كه هيچ تضميني وجود ندارد كه رتبه سايت شما در SERP ها با استفاده از فاكتوري خاص افزايش پيدا كند.

مشكل در تصاوير سايت

گوگل تصاويري را براي rich snippet ها پيشنهاد مي كند كه معيارهاي زير را دارند:

  • تصاوير حداقل بايد 90×160 پيكسل و حداكثر 1080×1920 پيكسل باشند .
  • Ratio aspect يا نسبت تصوير نبايد بيشتر از 3.0 باشد
  • از فرمت هاي jpg، png و gif استفاده كنيد
  • از تصاوير با رزولوشن بالا استفاده كنيد

كراول نكردن گوگل

گاهي اوقات تغييراتي را در وب‌سايت خود ايجاد كرده‌ايد كه Google هنوز از آن‌ها آگاه نيست تا شما را بر اساس آنها رتبه‌بندي كند. ممكن است ابتدا در نتايج جستجوي گوگل رتبه مطلوبي كسب كنيد، اما بايد منتظر بمانيد تا ربات گوگل از سايت شما بازديد كند و نشانه گذاري طرحواره جديد را شناسايي كند. بنابراين چند روز انتظار اولين راه براي ديدن آن در نتايج جستجوي گوگل است.

در نهايت، پس از چند روز، ربات گوگل از سايت شما بازديد مي كند، آن را مي خزند و داده هاي سازمان يافته شما را براي نمايش جستجو مي كند. اما پيشنهاد مي كنم URL جديد خود را در كنسول جستجوي گوگل ثبت كنيد تا آدرس جديد شما واكشي شود و سپس بتوانيد درخواست ايندكس شدن سايت را بدهيد. انجام اين كار ربات هاي جستجو را براي خزيدن در صفحات سايت شما تقويت مي كند.

اجازه دهيد نكات خاصي را در مورد تصاوير سايت بيان كنم. اگر از داده هاي ساختاريافته مانند موارد زير استفاده مي كنيد، بهتر است اين نكات را اولويت بندي كنيد.

  • مقاله ها:

عرض تصاوير در مقاله هاي سايت حداقل بايد 1200 باشد.

  • رويدادها:

عرض تصاوير حداقل بايد 1920 پيكسل باشد.

  • لوگو:

عكس ها در اين داده ها بايد حداقل 112×112 پيكسل باشند.

  • محصولات:

عكس ها بايد به خوبي تصوير محصول مورد نظر را نشان دهند.

  • ويدئوها:

URL يك صفحه كه در آن محتواي ويدئويي وجود دارد، بايد با كاور ويدئو شما ارتباط داشته باشد.

براي اطمينان از اينكه تصاوير سايت شما به درستي بارگذاري مي شوند، پيشنهاد مي كنيم كه از قسمت Preview ابزار Rich Results Test گوگل استفاده كنيد. اگر مشكلي در زمينه بارگذاري عكس هاي سايت شما وجود نداشته باشد، مي توانيد مطمئن شويد كه اين مورد باعث نشده است تا structured data شما در ليست نتايج جستجو نشان داده نشود. بنابراين به سراغ دلايل بعدي بايد رفته و آن ها را مرتفع كنيد.

عبارات كليدي هدف شما براي گوگل ارزشي ندارند

همانطور كه در بالا ذكر كردم، افزودن نشانه‌گذاري طرحواره تضميني براي عملكرد ۱۰۰٪ سايت شما در نتايج غني نيست.

يكي از دلايل اين است كه گوگل ممكن است فكر كند كه نوع نشانه گذاري طرحواره اي كه در صفحه سايت خود قرار داده ايد، شايسته رتبه بندي در جستجوي گوگل نيست. بر اين اساس، ممكن است ويديويي در سايت خود داشته باشيد كه حاوي داده هاي ساختاري مناسب باشد، اما وقتي آن ويديو را در Google جستجو مي كنيم، چيزي پيدا نمي كنيم.

Google در اين زمينه اعلام كرد كه استفاده از داده هاي ساخت يافته امكان ارائه يك ويژگي را مي دهد. با اين حال، تضمين نمي كند كه اين تسهيلات وجود داشته باشد. الگوريتم گوگل از فاكتورهاي زيادي براي رتبه بندي هر صفحه در سايت استفاده مي كند. گوگل سعي مي كند بهترين نتايج را كه براي پرسش و پاسخ كاربران مناسب باشد نمايش دهد. البته در برخي موارد ممكن است يكي از اين ويژگي ها مهمتر از ديگري باشد و تاثير بيشتري داشته باشد.

structured data شما جنبه هاي مورد نياز نشانه گذاري را ندارد

بعد از اين كه Schema Markup را در صفحات سايت خود پياده سازي كرديد، حتما reach result test كنسول جستجوي گوگل را بررسي كنيد تا متوجه شويد كه Schema Markup شما به درستي انجام شده است.

روند اين كار به اين صورت است كه ابتدا URL اي كه مي خواهيد بررسي شود را وارد كنيد. در نتيجه مشخص مي‌شود كه چه نوع structured data در سايت شما وجود دارد و نشانه گذاري Schema شما چه ويژگي هايي دارد و از همه مهمتر اينكه اخطارها و هشدارهايي كه وجود دارد را به شما نشان مي دهد. اخطار ها از اين جهت اهميت دارند كه دقيقا همان مواردي هستند كه گوگل براي ايجاد rich result خود، آن ها را معيار قرار داده است.

البته تمامي اين اخطارها براي Schema Markup شما مهم نيستند و مي توانيد به صورت اختياري از آن ها استفاده كنيد. با اين حال ما پيشنهاد مي كنيم كه هرچه نشانه‌ گذاري كامل تر باشد بهتر است.

به عنوان مثال براي داده هاي ساختار يافته recipe موارد زير بيان شده است:

  •  اسم recipe
  • عكس
  • اجزا تشكيل دهنده recipe

گوگل rich result ها را معمولا از طريق structured data به دست مي آورد. توليد محتوا سايت، كه شامل عكس هاي سايت نيز مي شود، بايد به صورت عمومي قابليت ايندكس و كروال شدن توسط گوگل را داشته باشد تا بتواند در rich result ها ظاهر شود.

قابل خزيدن به معناي آماده بودن براي ربات هاي گوگل براي بازديد از سايت شما و بررسي محتواي جديد توليد شده شما است. حال مشكل اينجاست كه چرا ربات گوگل در برخي موارد نمي تواند وب سايت شما را بخزد؟ البته در برخي موارد مشاهده شده است كه برخي از صاحبان سايت ها دسترسي خزنده ها را به سايت خود محدود مي كنند تا سرعت عملكرد آنها را افزايش دهند.

نمايه سازي به اين معني است كه شما مشكلي با نمايش محتواي سايت شما در صفحات نتايج جستجوي گوگل نداريد. گاهي اوقات، برخي از صاحبان وب سايت ممكن است از متا تگ ها براي جلوگيري از نمايش بخشي از محتواي سايت خود در نتايج جستجو استفاده كنند. به عنوان مثال، صفحات فرود كه حاوي محتواي ارزشمند نيستند و مي توانند به ساير صفحات وب سايت آسيب برسانند. بر اين اساس، اگر تصاوير سايت خود را به عنوان noindex تنظيم كنيد، اين عكس ها در Google نمايش داده نمي شوند. اگر از وردپرس استفاده مي كنيد، مطمئن شويد كه رسانه در تنظيمات شما روي noindex تنظيم نشده است.

در نتيجه، پيشنهاد مي كنيم هرگز داده هاي ساخت يافته خود را از خزنده Google مانند GoogleRobot پنهان نكنيد تا داده هاي ساختار يافته شما در نتايج جستجو نمايش داده شوند. همچنين مي‌توانيد از ابزار بازرسي URL در Google Search Console استفاده كنيد تا ببينيد كدام يك از URL‌هاي شما ايندكس شده و كدام يك فهرست‌بندي و خزيده نشده‌اند.

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۱۶:۵۳ ] [ علي ابراهيمي ]
{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By ratablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب